Onehub-Virtuaalidatahuoneen Arvostelu

Onehub on nuori datahuonepalveluntarjoaja, joka sitoutuu kehittämään helppokäyttöisiä, toimivia ohjelmistoja tietojen säilytystä ja vaihtamista varten. Onehub priorisoi tehokasta yhteistyötä sekä tärkeissä että päivittäisissä työtilanteissa.


Onehubin perusti vuonna 2007 kokeneista IT-alan asiantuntijoista koostuva tiimi. Yhtiön arvot perustuvat optimaaliseen suunnitteluun, vahvoihin sisäiseen dynamiikkoihin, sekä järkkymättömään luottamukseen omaa tuotetta kohtaan. Onehubin pääkonttori sijaitsee Seattlesa, Washingtonin osavaltiossa.


Onehubin virtuaalidatahuone juontaa juurensa yhtiön muista tuotteista, joista useimmat liittyvät tiedostojen jakamiseen verkossa. Datahuonepalveluntarjoaja tarjoaa työtilaratkaisuja pienille ja keskisuurille eri alojen yrityksille; suurin osa asiakkaista tulee laki-, finanssi-, terveydenhuolto- ja viihdealoilta.


Toimintansa aloittamisen jälkee Onehub on tehnyt yhteistyötä yli miljoonan 150 eri maasta kotoisin olevan käyttäjän kanssa. Näiden vuosien aikana yritys on järjestänut turvallisen säilytyspaikan yli 4 miljardille tiedostolle.


Onehubin datahuoneen turvallisuutta lähestytään sekä fyysisestä että rakenteellisesta kulmasta. Palveluntarjoaja käyttää Amazon Web Servicesiä (AWS) asiakkiden tietojen säilyttämiseen. AWS:n turvaluokituksiin ja kelpoisuuksiin kuuluvat:

  • ISO/IEC 27001
  • SOC (1, 2, 3)
  • PCI-DSS
  • HIPAA
  • FedRAMP
  • GDPR ym.


Joitakin Onehub-virtuaalidatahuoneen käyttämiä turvallisuusominaisuuksia ovat 256-bittinen tiedonsiirron salaus, roolipohjaiset käyttäjien valtuudet, yksityiskohtainen aktiivisuuden tarkkaily, asiakirjatason pääsysopimukset, vesileimat ja kaksivaiheinen varmennus.


Lisäksi Onehubin datahuoneen käyttäjät voivat hyötyä vahvan salasanan vaatimuksesta, ajoitetusta tiedostojen poisvedosta, sekä mukautettavista istuntojen uloskirjaitumisista. Startupit ja muita kiinnostuneita osapuolia etsivät voivat myös hyödyntää useamman osapuolen päästämistä datahuoneeseen ilman, että ne tietävät toistensa läsnäolosta.


Onehubin datahuoneen tarjoamat asiakirjojen hallinta- ja organisointitoiminnot mahdollistavat tiedostojen bulkkilataamisen palvelimelle, koko tekstin haun, tiedostojen siirtämisen työtilasta toiselle leikkaamalla tai kopioimalla, asiakirjojen esikatselun verkkoselaimella sekä automaattisen indeksoinnin.


Onehubin virtuaalidatahuoneen muita välineitä ovat myös brändimukauttaminen, DocuSign-integraatio, sekä sisäänrakennettu käyttäjien välinen kommunikaatio.


Onehubin muut palvelut veloitetaan käyttäjien perusteella, datahuoneen kuukausimaksu on $300 vuosisopimuksella tai $375 kuukausittaisella sopimuksella. Hintaan sisältyy 5 käyttäjää, ja jokainen lisäkäyttäjä nostaa hintaa 20 dollarilla.


Onehubin virtuaalidatahuonepakettiin sisältyy myös pääsy jopa 200 työtilaan, mukautettu brändäys, 24/7 puhelintuki sekä rajoittamaton tallennustila. Käyttäjät voivat käyttää datahuonetta ilmaiseksi 14 päivän kokeilujakson ajan.


Verkossa olevien datahuonearvostelujen mukaan Onehubin käyttö ja sen valmistelu on erittäin yksinkertaista. Onehubin työtiloja aiemmin käyttäneet huomaavat siirtymisen olevan sulavaa, ja muut voivat tarvita vain pientä opettelua.


Vaikka Onehub-virtuaalidatahuone ei ole pienille ja keskisuurille yrityksille palvleuita tarjoavista vaihtoehdoista halvin, monet käyttäjät huomauttavat sen avoimesta hinnoittelumallista. Näin ollen odottamattomien kustannusten riski on erittäin pieni.


Onehubin tukitiimi on myös yksi yrityksen ilmeisimmistä eduista. Datahuonepalveluntarjoaja tarjoaa pääsyn kattavaan ongelmanratkaisutietokantaan, sekä verkossa toimivan tikettijärjestelmän ja pohelintuen.


Toisaalta useampi viimeaikainen arvostelu mainitsee Onehubin datahuoneen näyttävän hieman vanhanaikaiselta kilpailijoihin verrattuna. Jotkin toiminnot ovat vaikeammin löydettävissä varsinkin kokemattomille käyttäjille.


Koska Onehub on verkkopohjainen palvelu, useat käyttäjät kokevat käsittelyn hitaaksi yhteyden nopeuden pudotessa. Muut datahuonepalveluiden tarjoajat tarjoavat ratkaisuksi verkosta riippumattoman tietokonesovelluksen, jota Onehubilla ei ole.


Onehub tarjoaa sovellukset myös Androidille ja iOSille, jotka joidenkin arvostelujen mukaan ovat epäintuitiivisia.

Ilmainen kokeilujakso

14 päivää

Tallennustila

14 päivää

Käyttäjät

14 päivää