IntraLinksin Virtuaalidatahuoneen Arvostelu

IntraLinks-datahuonepalveluntarjoaja tarjoaa laajan valikoiman finanssituotteita ja -palveluita eri markkinoilla. IntraLinks-ratkaisut on kohdennettu digitaalisten sopimusten tekemisen turvaamiseen ja optimointiin innovatiivisten virtuaalidatahuoneteknologioiden kautta.


IntraLinks aloitta vuonnna 1996 ohjelmistopalveluiden tarjoajana. Vuonna 2002 yritys esitteli ensimmäisen virtuaalidatahuoneensa, tullen näin yhdeksi sektorin pioneereista. Vuosien myötä IntraLinks omaksui ja kehitti sarjan kehittyneitä teknologioita, mukaanlukien asiakkaan hallinnoiman salauksen, liitännäisvapaan sisältöoikeuksien hallinnan sekä tekoälyavusteisen raportoinnin.


Marraskuussa 2018 finanssiohjelmistoyhtiö SS&C Technologies osti IntraLinksin Siris Capital Groupilta, luoden yhdistelmän markkina-asiantuntemusta ja teknistä osaamista. SS&C IntraLinks-datahuonepalveluntarjoajan pääkonttorin on New Yorkissa.


IntraLinksin virtuaalidatahuoneella on eniten tarjottavaa suuryrityksille sekä pankkitoiminta-, vaihtoehtosijoittamis- sekä yrityskauppatoimijoille. Yhtiön mukaan yli 99% sen asiakkaista on Fortune 1000-listalla.


IntraLinksi-datahuoneen käyttäjät hyötyvät parannellusta sopimusten teosta nopean ja luottamuksellisen tietojen vaihdon, yksityiskohtaisen raportoinnin ja paremman kommunikoinnin ansiosta.


Huomattavan kokoisena datahuonepalveluntarjoajana IntraLinksillä on erittäin perinpohjainen lähestymistapa asiakkaisen tietojen ja vuorovaikutuksen turvaamiseksi. Ohjelmisto on tarkastettu seuraavien standardien mukaisesti:

  • ISO/IEC 27001
  • SOC (1, 2, 3)
  • SOC 2 Type II
  • ISO 9001
  • EU-US Privacy Shield-sopimus ym.


Lisäksi datahuone on useiden eri hallintoalueiden tietosuojasäädösten mukainen, kuten Euroopan Unionin GDPR, Kanadan PIPEDA, sekä Singaporen PDPA.


IntraLinkisin turvallisuusominaisuudet mahdollistavat käyttäjien tietojen suojaamisen säilytyksen, siirtämisen ja aktiivisen työskentelyn aikana.Virtuaalidatahuoneen asiakkaat voivat hyödyntää luottamuksellisten asiakirjojen vesileimausta, pääsyn eväämistä etänä, sekä käyttäjäkohtaisten oikeuksien asettamista.


Mitä asiakirjojen hallinnointiin tulee, IntraLinksin datahuone pyrkii yhdistämään tekoälyavusteisen optimisaation ja ihmisen asiantuntemuksen. Nopea virtuaalidatahuoneen valmistelu, aloittamista edeltävä tiedostonhallinta, virtaviivaistettu hyväksyminen ja julkaisu, sekä aktiivisuuskojelauta ovat joitakin palveluntarjoajan järjestöllisistä piirteistä.


IntraLinksin hinnasto ei ole julkinen, vaan datahuonepalveluntarjoajalla on tapauskohtainen lähestymistapa. IntraLinksin VDH:n lopullinen hinta riippuu yrityksen koosta, projektin tyypistä, käyttäjien ja vierailijoiden määrästä, sisältyvistä ominaisuuksista sekä tukipalveluista.


IntraLinksin kustannusarvioprosessiin kuuluu räätälöity tarjottavan teknologian ja hinnan esittely. Käyttäjät voivat pyytää hinta-arvion ottamalla yhteyttä palveluntarjoajan tiimiin heidän verkkosivustonsa kautta tai puhelimitse.


IntraLinksin datahuoneiden saamien arvostelujen mukaan palveluntarjoajan kanssa työskentelyyn kuuluu jämäkkä valikoima eri etuja. Alusta tarjoaa alkajaisiksi monipuolisia käyttöönoton ratkaisuja, mukaanlukien SaaS, Windows, Linux, Android ja iOS. Mahdollisuudella käyttää virtuaalidatahuonetta millä tahansa laitteella ja missä tahansa on aina merkittävä rooli aikaa vievien toimenpiteiden (esim. yrityskauppaa edeltävän taustatutkimuksen) nopeuttamisessa.


Pääsyn helppouden lisäksi IntraLinks-datahuonepalveluntarjoaja tarjoaa 24/7/365-tukea asiakkailleen joka puolilla maailmaa. Yhtiöllä on 25 toimipistettä 19 eri maassa kaikilla suurimmilla alueilla.


Alustan virtaviivaistetun asiakirjojen ja käyttäjien hallinnan lisäksi mukana tulee Zoom-integraatio, sisäänrakennettu kysymys & vastaus-järjestelmä, sekä työkalut ketterää päätöksentekoa varten.


Samalla jotkin käyttäjät kertovat kuitenkin useista IntraLinksin datahuoneeseen liittyvistä vaikeuksista. Esimerkiksi ohjelmiston käyttöliittymää on usein kuvattu vanhanaikaiseksi ja visuaalisesti vajaavaiseksi. Käyttäjät ovat myös huomauttaneet joustamattomuudesta, joka liittyy asiakirjojen sekä kysymys & vastaus-järjestelmän hallinnoinnin kaltaisiin prosesseihin.

Muut arvostelut mainitsevat myös valmistelyprosessin riippuvaisuuden, johon liittyy tarve ottaa yhteyttä datahuoneen palveluntarjoajaan useita kertoja kysymyksiä ja määrittelyjä varten.

Ilmainen kokeilujakso

30 päivää

Tallennustila

Rajoittamaton

Käyttäjät

Rajoittamaton