iDealsin Virtuaalidatahuoneen Arvostelu

iDeals johtaa virtuaalidatahuonemarkkinoita turvallisten, innovatiivisten ratkaisuiden ja eri sektoreiden yhtiöille tehtävien arvokkaiden tarjousten ansiosta. iDealsin datahuoneet tarjoavat sujuvia, käytännönläheisiä kokemuksia kaikille sen kaikille osapuolille.


iDealsin perustivat Lontoossa, Yhdistyneessä Kuningaskunnassa vuonna 2008 ryhmä ohjelmistokehittämisen ammattilaisia ja sopimuksenkäsittelijöitä. Sen virtuaalidatahuonetuote ja muut asiakaslähtöiset palvelut saivat pian tunnustusta käyttäjien keskuudessa, ja loi suhteet moniin yritysmaailman avainpelaajiin. Lontoon pääkonttorin lisäksi iDealsilla on toimistoja New Yorkissa, São Paulossa, sekä Hong Kongissa.


iDealsin virtuaalidatahuoneet tarjoavat ratkaisuja niin pienille, keskikokoisille ja suurille yhtiöille ja organisaatioille. Yrityskauppa-, kiinteistö-, terveydenhoito- ja muilla sektoreilla toimivat yritykset kääntyivät iDealsin puoleen arkaluonteisten tietojen hallinnointia, neuvotteluita sekä sopimuksen jälkeisiä integraatioita varten.


Vuonna 2018 iDeals osti Texasin Austinista kotoisin olevan BoardMaps-digitalisaatio-ohjelmistoyrityksen. Yrityskauppa lisäsi täysin uuden valikoiman hallinnointimahdollisuuksia jo olemassa olevaan virtuaalidatahuonekapasiteettiin ja houkutteli luokseen uuden joukkion yritysasiakkaita.


iDeals on vuosia kestäneen toimintansa aikana ansainnut luottamuksen 80 prosentilta Fortune 500-listan yrityksiltä.


iDeals-virtuaalidatahuoneiden palvelinkeskukset sijaitsevat kaikilla suurimmilla alueilla, mukaanlukien Pohjois-Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Aasia ja Australia. Näiden fyysisten tilojen ylläpito tapahtuu tiukkojen alaa määrittelevien standardien mukaisesti, kuten:

  • ISO/IEC 27001
  • SOC (1 & 2)
  • GDPR
  • HIPAA
  • EU-US Privacy Shield-sopimus ym.


iDealsin datahuoneturvaan kuuluu 99.5-prosenttinen palvelimen käytettävyysaika, reaaliaikaiset varmuuskopiot, katastrofipalautusprotokollat, kaksivaiheinen varmistautuminen, sekä 256-bittinen AES-salaus. Käyttäjillä on mahdollisuus säätää suojausta minkä tahansa yritysrakenteen mukaiseksi iDealsin-datahuoneen tarjoajien jopa 8 eri roolipohjaisella lupatasolla. Lisäksi käyttäjät voivat muuttaa yksittäisten asiakirjojen turvatasoa, ottaa käyttöön pakollisia salassapitovaatimuksia, rajata pääsyä IP-osoitteen perusteella, ja nähdä toimintalokin kokonaisuudessaan.


Yritykset, joilla on omat IT-turvallisuusvaatimukset voivat hyödyntää iDeals-virtuaalidatahuoneen CMEK-teknologiaa ja hallita pilveen tallennettua tietoa.

iDeals tarjoaa vedä-ja-pudota-lataamisen, tuen laajalle määrälle eri tiedostomuotoja, koko tekstin haun, automaattisen indeksoinnin ja Windows Explorer-integraation kaltaisia toimintoja auttaakseen käyttäjiä hallinnoimaan ja järjestelemään datahuoneissa olevia asiakirjoja,


iDeals-virtuaalidatahuoneen käyttäjät hyötyvät myös dynaamisten vesileimojen asettamisesta, rajoitetun näkymän käyttöönotosta tiedostojen julkisella paikalla tarkastelemista varten sekä tiedostojen etäsilppuamisesta jopa niiden lataamisen jälkeen.


Asiakkaan projektin koosta ja ominaisuustarpeista riippuen iDeals-datahuonepalveluntarjoaja tarjoaa kolmea erilaista hinnoittelusuunnitelmaa: Pro, Business, ja Enterprise. Business-pakettiin kuuluvut muun muuassa rajaton määrä käyttäjiä ja projekteja, kehittyneitä yhteistyöominaisuuksia, ja jopa 250 Gt tallennustilaa. Ota yhteyttä palveluntarjoajaan saadaksesi tarpeitasi vastaavan tarjouksen.


Monet verkossa toimivat virtuaalidatahuonearvostelut kuvailevat iDealsia intuitiiviseksi, helppokäyttöiseksi alustaksi. Jotkin käyttäjät mainitsevat erityisesti aloittamisen yksinkertaisuuden sekä joustavuuden palveluiden ja ominaisuuksien osalta.


Muut iDeals-datahuonepalveluntarjoajan arvostelut kertovat asiantuntevasta, 24/7/365 saatavilla  olevasta tukitiimistä. iDealsin asiakastukihenkilöt puhuvat 14 eri kieltä ja auttavat käyttäjiä myös paljon muussakin kuin teknisissä ongelmatilanteissa. Käyttäjät voivat esimerkiksi pyytää palveluntarjoajaa huolehtimaan datahuoneen mukauttamisesta, asiakirjojen skannaamisesta, käyttäjien hallinnoinnista ja projektien arkistoinnista.


Huomattava osa arvosteluista kehuu myös alustan mukautuvuutta eri käyttöjärjestelmille ja laitteille, käyttäjien helppoa kutsumista virtuaaliseen datahuoneeseen, sekä monikielistä käyttöliittymää, jonka avulla kansainvälinen sopimuksenteko on nopeampaa ja tehokkaampaa.

Ilmainen kokeilujakso

30 päivää

Tallennustila

Rajoittamaton

Käyttäjät

Rajoittamaton